Er du glad i dit job? Og kan du finde balancen ?

Stiller du nogensinde dig selv det spørgsmål om du er sådan rigtig grundglad i dit job ?

Ved du, at når vi går og er småsure og utilfredse, så handler det ofte om, at vi går på kompromis med os selv og egne værdier… og at det blandt andet kan skyldes, at man ikke trives du på jobbet..?

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på dig selv ? Hvad er det egentlig du brænder for ? Hvad gør dig glad og hvilke krav har du til dit nuværende eller kommende job?

Coaching er et effektivt værktøj i karriereudvikling, da det giver dig mulighed for at få professionel rådgivning og støtte i arbejdet med at nå dine mål. 

Som coach kan jeg hjælpe dig med at afklare dine grundværdier og sætte nye karrieremål. Igennem samtaler og øvelser identificerer vi dine eventuelle barrierer og udfordringer og udvikler strategier for at overvinde dem. I bund og grund er karrierecoaching en professionel støtte i arbejdet med at nå dine ønsker og mål.

Vi arbejder bl.a. med at:

💪🏻  Identificere dine karrieremål

💪🏻  Udvikle en plan for at opnå målene

💪🏻  Spotte og overvinde dine hindringer og begrænsninger 

💪🏻  Få vished om dine grundværdier

💪🏻  Blive klædt på til samtalen 

💪🏻  Og finde din egen gode balance mellem job og privatliv

Gennem forløbet, guider jeg dig igennem en meget spændende og lærerig proces, som helt sikkert vil give dig svar og som samtidig åbner op for en dybere personlig indsigt.

Nysgerrig på mere? Så skriv blot til mig, og vi kan mødes til en uddybende og uforpligtende snak…


Ældre opslag